Kiinteistöhuollon Erikoisliike FAMURI, yli 30 vuotta ammattiosaamista Päijät-Hämeessä

Kiinteistöhuollon erikoisliike Famuri Oy on perustettu vuonna 1982, joten kokemusta ja osaamista päijät-hämäläisistä kiinteistöistä on kertynyt jo yli 30 vuotta.  Erityisen mielissämme olemme niistä asiakkaista ja kiinteistöistä, jotka ovat kulkeneet kanssamme koko kolmenkymmenen vuoden taipaleen. Tällä hetkellä yritystä johtaa toisenpolven yrittäjä Petri Laipio, kolmas sukupolvi työskentelee jo yrityksessä ja on kasvamassa tulevaan tehtäväänsä. Yrityksen vanhin osakas Pentti Laipio nauttii ansaituista eläkepäivistä.

Laajamittaiset remontit ovat kallista puuhaa, joten tavoitteenamme on tarjota ennakoivaa kiinteistönhoitoa, jotta kiinteistönne pysyisivät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Palvelualamme kattaa kiinteistöhuollon ja – korjauksen, IV-huollon, ulkoaluehuollon, lumi- ja koneurakoinnin ja siivouksen. Myös konsultointi kuuluu ammattitaitoisen henkilöstömme toimenkuvaan ja helpottaa erityisesti isännöitsijän työtaakkaa. Erityisosaamisalueitamme ovat teollisuuden ja liikelaitosten maakaasu- ja nestekaasulaitteiden hallinta ja käytönvalvonta. Sisaryhtiömme T-Seal Oy talotekniikka hoitaa luvanvaraisten sähköasennustöiden lisäksi kiinteistöjen paloturvallisuuteen liittyvät asennukset ja järjestelmien huollon. Kun haluatte turvata kiinteistönne arvon ja viihtyisyyden, suosittelemme kysymään mitä voimme teille tarjota.

Henkilöstömme on meille arvokas pääoma, ilman koulutettua ja osaavaa henkilökuntaa emme pystyisi tarjoamaan kaikkia näitä palveluita. Siksi meille on kunnia-asia pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Työterveyshuollon lisäksi tarjoamme oman yritysperheemme kaikille jäsenille vakuutuksen, joka kattaa myös erikoislääkäritasoiset palvelut nopeasti ja vaivattomasti, mutta ennen kaikkea harrastamme yhdessä ennakoivaa tyky-toimintaa yhteisten illanviettojen, elämysretkien ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten merkeissä. Jos kiinnostuit työyhteisöstämme ja haluat tarjota oman ammattiosaamisesi sekä innostuneen työpanoksesi käyttöömme, klikkaa auki rekry-lomake ja lähetä tietosi – kuka ties sinä voit olla uusi perheenjäsenemme.